Fredagsbingo kl 21:00 med 2 lykketall på ark 3

Utsalgssteder Husk du kan betale med Vipps til 26876 på alle utsalgsteder

Askøy
 • Spar Fromritoppen
 • Joker butikk på Hanøy
 • Comfort Askøy i Storebotn
 • Power på Juvikflaten
 • Svingen Pizza og Restaurant
 • Rema 1000 Kleppestø
Bergen og omegn
 • Lykkeboden på Landås
 • Tippeboden på Oasen
 • Straume Bensin og Autosenter på Sotra
 • Kitchen Laksevåg Senter
 • Opus Cafe på Vestkanten

Du kan også kjøpe hefter her på nett

Priser

Heftene koster 60 kroner for 9 spill, og hos alle utsalgsteder kan du betale til Vipps nr. 26876.Vi øker jackpotten med 5000 kr. hver uke til taket på 100 000 kr.
Alle vinnere må sende inn heftene for kontroll til adressen som står opplyst på heftet, eller ta bilde av vinnerarket der vi ser ukenummer og kontrollnummer .Har du kjøpt heftet hos radiobingo.no kan du videresende vinnerheftet til fredagsbingo@outlook.com
Husk å skrive navnet og kontonummer på heftet!

Hvordan spille direkte på skjermen med Vipps innlogging

Nå er det enklere enn noen gang å spille radiobingo via nettet . Vil du skrive ut heftene kan du fremdeles gjøre det, men nå kan du spille rett på skjermen, på PC eller nettbrett. Vi anbefaler ikke mobiltelefon, siden du må bruke den til å ringe med, og den har liten skjerm. Gå inn på radiobingo.no som tidligere. Oppe til høyre ligger et vindu der det står Logg inn med Vipps. Trykk der. Så får du opp et nytt vindu der du skal taste inn mobilnummeret ditt, du må da ha Vipps.

På telefonen får du et varsel, du må taste inn passordet ditt og du må se at smilemerket er likt på skjermen og telefonen. Bekreft med å trykke ok. Når du har gjort det sendes du tilbake til Radio Askøy sin side på radiobingo.no og når du har kjøpt hefter, så ligger de der, og du kan velge om du vil spille på skjerm eller skrive ut, eller begge deler. Trykk på F11 hvis du vil bruke hele skjermen, og F11 igjen for å gå tilbake.

Hvis bilde av heftet er for stort forminsker du til passelig størrelse til skjermen. Forstørrer du for mye kan du få problemer med å krysse av tallene. Så krysser du av tall med pekeren, og kryssede tall blir røde. Har du krysset feil trykker du en gang til for å fjerne tallet. Har du kjøpt flere hefter blir det krysset av på alle automatisk.

Har du bingo får du opp en bekreftelse, og kan skrive inn kontonummer og klikke på "send inn bongen" Når du hører at bingoen er godkjent krysser du av for 2 rekker og fortsetter til bingo, og krysser av for 3 rekker. Viktig å huske dette, for er du på feilt ark, kan du få opp at du har bingo uten å ha bingo. Trykk på ark 2 eller ark 3 for å starte på neste ark. Vi ønsker lykke til på fredagsbingoen vår!

På bingoheftet kan du lese det du trenger for å spille bingo, og du må selvfølgelig ha en radio og telefon. Du kan og spille via nettradioen vår.
Den som først får fylt ut en, to eller tre rekker har bingo. Er du førstemann som har bingo får du premien selv om du ikke er først gjennom på telefonen.

På en rekke deler vi ikke premien, men på 2 og 3 rekker deles premien hvis flere har bingo på samme tall.

Før vi starter på ark 3 trekker vi et lykketall. På alle tre rekkene på siste ark kan du vinne Jackpotten hvis du får bingo på et av lykketallene. Ved flere vinnere deles premien.

Premieoversikt

En rekke på alle ark er 300 kr. To rekker på alle ark er 400 kr. Tre rekker på ark 1 og 2 gir 1000 kroner i premie .Tre rekker på ark 3 gir 2000 kroner . Det er kun 1 rekke på arkene som ikke deles, eller blir det deling ved flere vinnere, også på Jackpotten.

Alle vinnerne må sende heftet inn for kontroll til adressen som står på heftet, eller legge i postkassen vår ved innkjørselen .. Kjøpte du på radiobingo.no kan du laste ned og videresende vinnerheftet til fredagsbingo@outlook.com . Du kan og ta bilde av, eller skanne vinnerheftet der vi ser ukenummer og kontrollnummer og sende på mail. Lykke til!